Sök bland recensionerna

måndag 6 juli 2020

Ingen kommer undan av Anna Knutsson med flera

En mardröm till klassresa!


Snart är det klassresa och kompisarna Sebbe och Connor ser båda fram emot allt roligt de kommer att ha. Men deras fröken bestämmer att Connor inte kan få följa med på resan då han inte skött sig i skolan. För att försöka ändra på frökens beslut bestämmer de sig för att samla in mest pengar till klassresan, men det går inte riktigt som de tänkt sig. Faktum är att det går ganska katastrofalt och värre ska det bli.

Klassresan ska bestå av kanoter, bad och korvgrillning (och en och annan bajskorv till klassens jobbigaste kille Wille), men istället stöter Sebbe och Connor på en gammal man som bor ute i skogen. En gubbe som helt förlorat förståndet och tror att Gud talar till honom. När de råkar se hans plan inser de att de måste stoppa honom, annars är hela klassen i fara!

Men kommer någon att tro dem?

En bok som är spännande precis hela tiden. Extra fin tycker jag att den här berättelsen är då den skildrar två killar som kommer från olika hemförhållanden men som har en så stark vänskap. Alla som skulle behöva en kompis som Sebbe eller Connor!


/Marielle

Reservera eller låna "Ingen kommer undan" redan idag på Ronneby bbliotek

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar