Sök bland recensionerna

söndag 2 juli 2017

Labyrintens hemlighet


Ett härligt sommarlovsmysterium av Ritta Jacobsson”Något var annorlunda. Fast det var inget som Oliver kunde sätta fingret på. Det var bara en känsla.”

Oliver och Nicki tvingas spendera sommaren hos Nickis släkting långt ifrån bebyggelsen. En gammal släkting och en ännu äldre herrgård. Och Oliver och Nicki kommer inte bra överens, men eftersom Olivers pappa och Nickis mamma har bestämt sig för att bo ihop är de fast tillsammans. Nu åker dessutom de båda föräldrarna iväg på semester utan dem, vilket är anledningen till att de får bo hos Nickis släkting. Nicki och Oliver får snabbt tråkigt. Det finns inget att göra och mycket som är förbjudet att göra. Gå in närheten av den igenvuxna labyrinten är en av de sakerna… men varför kommer det så mystiska ljussken inifrån labyrinten… vad är det Nickis släkting inte vill berätta för dem…


En spännande sommarlovsdeckare för fans av mysterieböcker. Kanske lite förutsägbar för en vuxen läsare men är nog lagom klurigt för en 10-12 åring? Vad säger ni yngre läsare? Kommentera gärna vad ni tycker om boken!
/Veronica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar