Sök bland recensionerna

fredag 2 augusti 2019

Egon - hälften alien av Per Simonsson och Stefan Roos


Vad gör man när man plötsligt börjar höra röster?



När Egon fyllde 13 fick han en dagbok av sin mamma, han slänger undan den men två veckor senare letar han reda på den för att skriva ned de konstiga saker som börjat hända honom.  


Egon börjar misstänka att det är ett spöke som pratar till honom och påverkar de elektriska prylarna i hans närhet så de går sönder. Mitt under en fotbollsmatch börjar högtalarna brumma och en röst hörs ”Egooooooon”, men det är ingen annan som reagerar. Egon blir så chockad att han inte ser fotbollen som närmar sig i hög fart. Allt blir plötsligt svart men rösten finns där ”Egooooooon! Jag vet att vi har kontakt! Varför svarar du inte Egoooon?!”  


Det är minst sagt förvirrande för Egon som inte vet vad han ska tro. Närkontakt med fotbollen har antagligen lett till svår hjärnskakning resonerar han. Men som om inte det vore nog har pinsamt nog en mega-finne börjat växa vid hans rumpa, hur ska han dölja den då den bara fortsätter att växa?! Det enda han kan göra är att försöka komma på vad som egentligen händer med honom.  


En skruvad rolig bok som kanske inte passar alla men som garanterat inte blir tråkig! Skriven i dagboksform med bilder och teckningar. Nu finns dessutom fortsättningen Släkten invaderar. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar