Sök bland recensionerna

tisdag 8 augusti 2017

Rum 213, Sal 305 & Fyr 137


Tre boktips på samma gång! Kan det bli bättre?


Har man läst första måste man läsa nästa direkt! Jag talar förstås om böckerna som handlar om Elvira och hennes kompisar. Skriv ner titlarna direkt när du läser detta! Böckerna heter Rum 213, Sal 305 och Fyr 137. Har du antecknat detta? Bra!

Allt börjar med att Elvira ska åka på kollo. På vägen dit ser hon en bil med registreringsnummer Rum 213. Visst är det lite märkligt, men hon funderar inte mycket mer på det… Inte förrän hon kommer fram till kollot… och får reda på att hon ska bo i Rum 213… Detta är början på en spännande spökhistoria.

I Sal 305 har Elvira råkat ut för en bilolycka och hamnar på sjukhus några dagar. Under denna tid händer mycket märkliga saker. När hon ligger i sängen känner hon hur en kall hand kramar hennes egen… Hon ser mystiska ljussken i det gamla övergivna hospitalet mitt emot sjukhuset… och ett meddelande skrivet i ett av fönstren… KOM HIT…

Fyr 137 är minst lika ryslig. Här åker Elvira och hennes kompisar på en campingtur. Bredvid campingen finns en gammal fyr, och det är där det mystiska sker. Dessutom dyker det upp en gammal dagbok… En dagbok som någon använder för att skriva meddelanden till Elvira och hennes kompisar.

Väldigt bra böcker. Inte jätteläskiga men lite mysrysliga. 

/Veronica

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar