Sök bland recensionerna

måndag 7 september 2020

En Minecraft-Zombies dagbok av Zack Zombie

Gilla tv-spelet - älska boken!

Att minecraft fortfarande är stort håller nog många med om. Både barn och vuxna verkar gilla möjligheterna som spelet ger. Man kan bygga, man kan riva, man kan slåss och mycket mycket mer. Det har också släppts många böcker kring Minecraft. De flesta är guider till hur man spelar spelet, men 2015 släpptes "Diary of a minecraft Zombie" som nu äntligen översatts till svenska. Ett måste för alla Minecraft-fans! Böckerna är lättlästa och roliga. Roligast är de nog om man har spelat spelet innan. 

Vad handlar då dessa böcker om? Jo, precis som man förstår av titeln så är det en dagbok skriven av Zombie. Han går igenom sin vardag och alla problem som kan dyka upp om man är en Zombie. Den är skriven som om dessa varelser från spelet är precis som vanliga ungar. De går i skolan och har samma problem som en vanlig elev kan ha. Zombie skrämmer bybor, är med sina kompisar (ett skelett en slime och en smygare), brottas med kärleken och försöker undvika mobbare. Och allt utspelar sig i Minecraft-världen.

Hittills har två böcker getts ut på svenska, och ni kan låna dem på biblioteket redan idag. Klicka här för att komma vidare till bibliotekets sida. 

/Veronica







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar