Sök bland recensionerna

måndag 20 november 2017

Zombie Zack till attack av Christer Friman

"Frukta F-man", sa Zack. "Det kaos du ställt till med. Den mest fruktade av alla jägare på länge. Du står högst upp på listan av de efterlysta jägarna, och ni är inte många kvar nu. Hoppet är snart ute"



Tänk att man kan ställa till så mycket bara av att spela lite TV-spel, men det är just vad som händer Fabian. När han sitter och spelar ett zombiespel och precis ska passera in i den farliga Zon Z händer det något. En kraftig blixt... En smärta i händerna... Och så blir det strömavbrott i hela kvarteret. Fabian trodde att detta var det värsta. Men då hade han inte räknat med vad som skulle möta honom i hans rum när han kom tillbaka från akuten. Där står Zack.
Zombien Zack. Någonting stort startas den kvällen och Fabian kastas in i ett äventyr där verkligheten och spelvärden suddas ut. Ingenting är som det ser ut. Fabian måste lära sig skilja på vilka som är vänner och vilka som är fiender. För fiender finns det...


En annorlunda och spännande bok som jag som "läsnörd" och "gamingnörd" fastnade för. En perfekt bok för de som gillar spelvärlden. Språket är lätt och roligt. Karaktärerna är underhållande och pricksäkra. Jag tror framför allt att många unga killar hade kunnat relatera till Fabian.


/Veronica



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar